Gemeente Delfzijl

Gemeente Delfzijl: dynamisch en uitdagend
 
Werken bij de gemeente Delfzijl is werken bij één van de meest dynamische gemeenten van de provincie Groningen. De gemeente ligt aan het Werelderfgoed Waddenzee en bevat een havenstad, typisch Groningse dorpen en een industrieterrein met een aanzienlijk deel van de Nederlandse chemische industrie. De stad Delfzijl met verschillende voorzieningen vervult een belangrijke rol in de regio.

Uitdagend
Werken bij de gemeente Delfzijl is uitdagend. Niet alleen door de dynamiek van de gemeente, maar ook door ontwikkelingen zoals de veranderende bevolkingssamenstelling, het vergroenen van het centrum en het versterken van de verbinding met de zee en overheveling van Rijkstaken naar gemeenten. De gemeente staat hierdoor voor belangrijke maatschappelijke opgaven en nieuwe uitdagingen . Nieuwe uitdagingen voor u, waarin ruimte is om uzelf verder te ontwikkelen.
 
Kwaliteitsgedreven
De gemeente is als kwaliteitsgedreven organisatie continu aan het professionaliseren en investeert in haar eigen medewerkers. Naast kwaliteit hecht de gemeente ook veel waarde aan regievoeren, samenwerken, burgerparticipatie en tevreden klanten. Bijna 200 medewerkers zetten zich hier dagelijks voor in.
 
Woonvariatie
Hoewel het gemeentehuis in Delfzijl goed bereikbaar is met eigen en openbaar vervoer, kent de gemeente een grote woonvariatie. De stad Delfzijl met haven en jachthavens, wierdedorpen en gehuchten bieden ruime huizen in een mooi Groninger landschap. De gemeente kent een uitgebreid aanbod op het gebied van onderwijs, zorg, werkgelegenheid, toerisme, cultuur en winkelen voor de hele regio. De gemeente Delfzijl kent dus een ideale combinatie van mooi wonen en uitdagend werken.
 
Wilt u aan de slag bij deze boeiende en bruisende gemeente in de provincie Groningen? Bekijk hieronder de vacatures. Meer over de gemeente Delfzijl vindt u op www.delfzijl.nl.

Contactinformatie

Gemeente Delfzijl
Johan van den Kornputplein 10
9934EA Delfzijl

www.delfzijl.nl

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.