Over de opdrachtgevers

De gemeenten Eemsdelta, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Stadskanaal, Westerkwartier, Westerwolde, GRID NV, Omgevingsdienst Groningen, Waterschap Noorderzijlvest ​en WIJ Groningen​ willen een efficiënter inkoop- en inhuurproces. Sommige opdrachten hebben niet de omvang van het bedrag van een aanbesteding, maar de opdrachtgevers willen toch aan de beste bieder gunnen. Het team achter deze digitale marktplaats bewaakt de prijs én de kwaliteit van de aanbieders.

De marktplaats van Groningenhuurtin.nl is het digitale platform voor het inhuren van tijdelijke arbeidskrachten en tevens voor het uitzetten van adviesdiensten. Dit is dé plek waar specifieke aanvragen worden opengesteld voor bedrijven die personeel verhuren of detacheren én zzp'ers. Ook kunnen resultaatgerichte adviesopdrachten digitaal worden aanbesteed. De marktplaats van Groningenhuurtin.nl is in dat geval hét kanaal waar deze vijf organisaties aanvragen uitzetten voor het inhuren van tijdelijk extern personeel en het uitzetten van opdrachten voor resultaatgerichte adviesdiensten.

Leveranciers en zzp’ers die zijn geregistreerd op de marktplaatsdesk ontvangen alle aanvragen binnen de door hen opgegeven vakgebieden en kunnen hierop een aanbieding plaatsen. Bent u als leverancier of zzp’er nog niet ingeschreven, registreer u dan op Groningenhuurtin.nl!

Deelnemende organisaties

groningen huurt in achtergrond afbeelding