Gemeente Eemsmond

De Gemeente Eemsmond als werkgever

De Gemeente Eemsmond, parel aan het wad. Een lust voor het oog, al zeggen we het zelf! Je vindt er de mooiste luchten en je kunt er oneindig ver kijken.

De Gemeente Eemsmond is een dynamische gemeente. Er staan ambitieuze projecten op stapel, waarvan de Eemshaven ongetwijfeld een van de meest in het oog springende projecten is. Daar wordt gewerkt aan dé energiehaven van Nederland. 

Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen, ondersteunen onze samenleving en nemen gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leefomgeving. Iedereen die bij de Gemeente Eemsmond werkt, werkt op z'n eigen manier daaraan mee.

Inwoners, bedrijven en organisaties mogen op ons rekenen. Dat betekent ook dat we veel waarde hechten aan professionele en gemotiveerde medewerkers die integer handelen en een dienstverlenende instelling hebben. Periodiek werkoverleg, respect en betrouwbaarheid zorgen voor de juiste werksfeer.  

De Gemeente Eemsmond energiek maken en houden, wil jij daaraan bijdragen? Misschien is de Gemeente Eemsmond dan de werkgever voor jou. 

Contactinformatie

Gemeente Eemsmond
Hoofdstraat West 1
9981AA Uithuizen

www.eemsmond.nl

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.