Gemeente Slochteren

Slochteren is een groene gemeente gelegen tussen drie stedelijke centra en een lint van dorpen door het landschap. Een gemeente die zich sterk richt op de toekomst. Inwoners van de gemeente Slochteren zijn trots op hun gemeente. Zij nemen daarvoor de verantwoordelijkheid en dragen actief bij aan levendige dorpen en zijn ondernemend.
Harkstede, Slochteren en Siddeburen zijn de grootste kernen en in het ruime buitengebied liggen diverse kleine dorpen. Hier is veel ruimte voor natuur, landbouw, veeteelt en recreatie.

Werken bij de gemeente Slochteren
Werken bij de gemeente Slochteren is gericht op samenwerking met ruimte voor eigen initiatieven. Gezamenlijk werken we aan de toekomst van de gemeente Slochteren in een jong team van enthousiaste collega’s. De lijnen naar het bestuur en managementteam zijn kort, waardoor slagvaardig werken mogelijk is en waar dit ook gewaardeerd wordt. Er heerst een goede sfeer waarin medewerkers zichzelf kunnen ontplooien. De medewerkers voldoen aan de volgende kerncompetenties: durf, omgevingsbewust, betrouwbaar en positieve instelling.

De toekomst
In de gemeente Slochteren is er ruimte om eigen talenten te ontwikkelen en te benutten, ruimte om ondernemer te zijn, ruimte om te wonen op een manier die bij je past. Ruimte om met andere mensen samen te leven, kortom ruimte voor kwaliteit en ontmoeting. Vanaf  1 januari 2018 is de herindeling met de gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde definitief een feit en zijn de drie gemeenten één nieuwe gemeente met circa 60.000 inwoners.
 

Contactinformatie

Gemeente Slochteren
Hoofdweg 10
9621AL Slochteren

https://www.slochteren.nl

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.